Om oss

Almasi Bygg AB

Tel: 076- 32 888 63

Mail: info@almbygg.se

Hemsida: www.almbygg.se


Almasi Bygg AB är ett företag specialiserat inom våtrumsrenovering och kök, utför även om- och tillbyggnader.

Företaget ägs och drivs av Majid Almasi och har ett tryggt nätverk av kunniga och pålitliga underleverantörer. Vid större projekt hjälper vi gärna dig med att samordna olika hantverkare exempelvis elektriker och vvs.

Almasi Bygg AB jobbar tillsammans med dig som kund från start. Detta innebär planering, om- och tillbygge och design av ditt byggprojekt.

Företaget arbetar alltid med skriftligt avtal där båda parter har lätt att följa projektets innehåll och överrenskommelse om arbetet.

Kvalité på arbete och att uppfylla kundens önskan är två huvudpunkter för företaget. Vi arbetar alltid med stor noggranhet och i samråd med dig som kund planerar vi uppdraget.

Slutresultat med hög kvalité är en viktig del för oss.

Majid Almasi

Utnyttja rotavdrag

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som rotarbeten och ger dig rätt till rotavdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i.

Bostaden kan också vara en fritidsbostad eller en bostad som du äger, men som dina föräldrar bor i.

Läs mer om rotavdrag hos Skatteverket

Almasi Bygg AB besöker dig gärna och ger dig som kund förslag på olika lösningar som passar just dig och dina behov! Vi bjuder även på offertering.Läs våra kunders omdömen om oss.

Det betyder mycket för oss att få veta om erat tycke kring slutresultatet av det arbete vi har utfört hos er, därför är vi tacksamma om ni lämnar omdömen på reco.se.BESÖK OSS PÅ